Menu
 
Ik ben Edith, oprichtster van Praktijk Oprecht.
 
Mijn passie is om mensen met zichzelf en met elkaar te verbinden op basis van Verbindende Communicatie en stembevrijding. Met elkaar of met onszelf in contact kunnen blijven loopt in het dagelijks leven meer dan eens anders, dan men graag zou willen. Ik bied een luisterend oor en wil graag een bijdrage leveren aan het “pratend en zingend bewust worden van hoe we met onszelf en met de ander omgaan".
"Als je met je hart spreekt, ben je al bijna aan het zingen".
 
Ik ervaar door het toepassen van de Verbindende Communicatie; meer tevredenheid, blijheid en verbinding met mezelf en de ander. Inmiddels is Verbindende Communicatie voor mij een levenswijze geworden die staat voor transparantie. Stembevrijding is daar behulpzaam bij geweest en nog.
 
Ik heb ervaring op gedaan als communicatie hersteller en luisterend oor, in mijn schoonheidspraktijk, als coördinator familiegesprekken, Communicatie Hersteller; voor echtparen/relaties en als coach/trainer in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven.
Mijn passie voor communiceren in verbinding deel ik graag met u.
Ondersteuning/begeleiding op een praktische en speelse wijze. Dit kan bij u thuis, bij Praktijk-Oprecht in Egmond-Binnen of op een locatie die passend voor u is. 
 
Edith
Edith